Continuem arribant al final de temporada en els diversos municipis de les comarques de Girona on Jubilus presta servei. Ahir dimecres va ser el torn de Quart i Viladesens. Pel que fa a Quart es van concloure el Taller de Gimnàstica a Quart i el curs de gimnàstica. En relació al taller, vam fer una dinàmica grupal distesa que va comptar amb la participació activa de tots els assistents; es van entregar els corresponents diplomes i l’Ajuntament ens va obsequiar amb un petit refrigeri. Vam tenir la companyia de la regidora de Gent Gran de Quart, Glòria Ribas.
La sessió de ginmàstica, que es va fer al pavelló municipal, va ser més curta de l’habitual; va consistir en exercicis físics aèrobics i de tonificació muscular, atès que el consistori havia ofert un esmorzar a les participants del curs abans de l’activitat. També hi va haver entrega de diplomes. Al llarg del curs han participat unes 24 dones. Tanmateix el curs de gimnàstisca s’ha perllongat tres setmanes més per a tothom que hi estigui interessat, és a dir, que restarà obert fins la setmana del 15 de juliol. Farem gimnàstica a la fresca, a l’aire lliure.
Al municipi de Viladesens vam cloure el Taller de Manteniment de la Memòria, acte al qual hi va assistir la regidora Laia Batllori, la qual va fer entrega dels diplomes que acrediten els seus posseïdors que han fet el curs. La valoració del taller és molt positiva, i totes les persones que hi han participat ens han comunicat que volen tornar-hi  passat l’estiu. Aquest taller es va començar a fer l’octubre passat de tres a quatre de la tarda. El programa el vam dissenyar de manera oberta i sent molt curosos amb poder oferir una atenció personalitzada. Una de les grans sorpreses va ser que ens vam trobar un grup d’usuàries amb ganes i disposades a mantenir-se actives. L’objectiu d’aquesta mena de tallers és combinar la intervenció terapèutica per a qui ho requereixi amb la creació d’un espai de trobada lúdic i distès que fomenti la sociabilització i veïnatge.