Ahir dimecres 20 de juny vam fer una de les cloendes de temporada marcades en vermell en el calendari de Jubilus, la de Sarrià de Ter. Amb l’acte d’ahir a El Coro donàvem per acabats els Cursos i Tallers de l’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran i les seves Famílies de Sarrià de Ter pel que fa a la temporada 2017-18. Els cursos i tallers que s’han realitzat al llarg de l’any a El Coro organitzats per l’OMAP són: Tallers de Manteniment de la Memòria (4 grups), Tallers d’Estimulació Cognitiva (1 grup), Servei Respir, Gimnàstica de Manteniment, Gimnàstica dolça, curs d’Anglès i curs de Català (amb el suport del Consorci de la Normalització Lingüística) i Enradiats a El Coro (taller de ràdio).

A l’acte, que va obrir l’alcalde del municipi Narcís Fajula, hi van assistir una cinquantena de persones. A continuació l’equip de Jubilus (que és qui ofereix atenció directa a l’OMAP i que estava representat per Àgatha Carbonell (treballadora familiar); Meri Raurich (dinamitzadora); Sílvia Puig (psicòloga coordinadora) i Judith Jacomed (fisioterapeuta), vam agrair als assistents la seva participació en l’acte i als cursos i tallers de tota la temporada i els vam animar a seguir participant en les activitats que tenim previstes al llarg dels mesos d’estiu (juliol i agost): Refresca la Memòria i Smart avis (aprendre a usar el mòbil). També el Servei Respir, que té continuïtat tot l’any, tres dies a la setmana.

A continuació vam passar un vídeo amb un recull d’imatges dels cursos i tallers d’aquesta edició i vam realitzar tres dinàmiques cognitives disteses. L’entrega de diplomes i d’un obsequi a tots els assistents va anar a càrrec de: l’alcalde Narcís Fajula, d’Imma Oliveras (regidora Gent Gran, Serveis Socials i Salut), de Lourdes Gelada (regidora d’Ensenyament i Igualtat) i de Desirée Arasa (regidora d’Administració, Personal i Comunicació).Un petit refrigeri va cloure l’activitat, que vam aprofitar per recollir les valoracions dels participants. Podem estar satisfetes: tots els comentaris van ser positius, tant pel que fa als cursos com a la mateixa cloenda.

Des de Jubilus també estem molt satisfets de la feina feta i de l’acollida que hem rebut dels usuaris. Tots els objectius han quedat complerts: s’ha visualitzat tota la feina feta al llarg de l’any pel que fa a cursos i tallers; s’ha reforçat la cohesió dels membres dels mateixos grups i hi ha hagut una interacció positiva amb usuaris d’altres serveis. Finalment, s’han fidelitzat les inscripcions pel curs vinent.