A Jubilus, continuem amb les cloendes de fi de curs. Dijous passat, 21 de juny, va ser el torn de Serinyà, Tordera i Palol de Revardit. Una desena de persones van participar en el darrer Taller de Memòria de Serinyà, totes van expressar la voluntat de repetir a la pròxima convocatòria. Pel que fa al curs de gimnàstica de manteniment i de rehabilitació del mateix municipi el que vam fer va ser una caminada per la vila. Malgrat la sensació de xafogor un cop més la valoració va ser bona. El curs s’ha fet durant l’any al pavelló municipal de Can Beia, mentre que el de rehabilitació ha tingut com a escenari el casal d’avis Can Xerric.

Pel que fa a Tordera, vam dedicar la sessió del Taller de Memòria a fer jocs de taula de números i de memòria per estimular la cognició. El taller va tenir lloc a l’Esplai de la Gent Gran de Tordera. Durant aquest curs hi han participat unes divuit persones.

Palol de Revardit gimnàstica Jubilus gent gran

Finalment, i pel que respecta a Palol de Revardit, vam fer la darrera sessió de gimnàstica de manteniment al pavelló municipal. Es van fer jocs grupals per activar i estimular la mobilitat de les extremitats. L’acte es va cloure amb un petit refrigeri.

La selfie és dels participants del curs de gimnàstica de manteniment i de rehabilitació de Serinyà.