El proper dimarts 15 d’abril, a les 17:30, el Coro de Sarrià de Ter acollirà la presentació del llibre ”Prevenir i actuar contra els maltractaments a les persones grans”. Les múltiples cares del maltractament a les persones grans seran l’objecte d’aquesta xerrada on els elements que integren el maltractament: context, victima, victimari,… juntament amb els factors de risc i les mesures preventives són conceptes que es desenvoluparan durant la ponència.

L’acte, a càrrec de l’advocat Jordi Muñoz, i emmarcat en una proposta de la Fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya, s’organitza des de l’Oficina de Gent Gran de Sarrià de Ter, gestionada pels tècnics de Jubilus Gerontologia.

Es lliurarà a tots els assistents a l’acte la guia gratuïta ”Prevenir i actuar contra els maltractaments a les persones grans”, editada per Fundació Viure i Conviure.

Guia detecció maltracte gent gran