L’acord de col·laboració amb l’Institut de Celrà fa temps que és una realitat. El conveni amb el departament d’ensenyament que  vàrem signar el passat 2018, han permès accions formatives com la participació d’Alumnes als cursos-tallers d’alfabetització a les noves tecnologies. Els Alumnes de l’IES de Celrà han col·laborat activament com a mentors dels usuaris del Casal de “Can Ponac” en el procés d’iniciació o perfeccionament en l’ús de smartsphones.

D’altres activitats com la preparació del traçat de la ruta per la caminada del proper mes de Maig per  facilitar l’accessibilitat a tothom, són exemples clars que treballem  per potenciar espais de trobada conjunts amb accions compartides que defugin de l’edatisme.

Aquest 20 de Febrer Ràdio Celrà ens ha acompanyat en la caminada mensual pels entorns de Celrà.