El  juny és realment un mes farcit d’activitats pels integrants de Jubilus Grup. Cada dia hi ha múltiples cloendes de cursos i tallers que hem anat fent durant la primera part de l’any i que es reiniciaran passat l’estiu. Aquest matí a dos quarts d’onze hem tancat el Taller de Manteniment de la Memòria de Palau-Sator i a dos quarts de quatre, al mateix municipi, clourem el curs de gimnàstica. D’aquí a una estona, a dos quarts d’una farem el tancament del curs de gimnàstica a Bàscara. A les cinc serem a Cornellà del Terri per fer el fi de curs del grup de gimnàstica de rehabilitació. Els dos grups d’aquests dos darrers municipis han crescut molt enguany. Finalment, a les set de la tarda ens desplaçarem fins al municipi de Camós (Pla de l’Estany) on farem una sessió que està programada a l’hora habitual i després farem un sopar de cloenda. L’endemà… més!