L’Oficina d’atenció a la gent gran de Celrà va participar al I Fòrum de serveis socials municipals que es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya els dies 28 i 29 de març. Celrà hi va aportar una experiència, en el marc d’una taula rodona sobre l’envelliment actiu,en què es va parlar de l’Oficina d’atenció a la gent gran com a bona
pràctica de l’envelliment actiu i l’atenció a la dependència.

La responsable de l’empresa Jubilus, que gestiona l’Oficina, va compartir taula amb representants de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Gavà. La taula estava formada per tècnics específics, responsables dels projectes exposats.

Del centenars de bones pràctiques enviades, el comitè organitzador va escollir l’oficina de Celrà com a bona pràctica per ser esposada públicament.

Veure en PDF la notícia publicada