[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no” element_content=””][fusion_text]

Des de Jubilus Grup, encetem el nou curs amb diversos tallers, que hem anat comunicant a les nostres xarxes. Agraïm la confiança dels usuaris que ens anima a continuar. La vostra participació reforça el sentit de la col·laboració que busquem, en cadascun dels municipis on treballem.
Els tallers que dissenyem i gestionem, estan dirigits majoritariament a persones grans, i en el cas del Servei Respir, a les famílies d’aquestes, per ajudar a la convivència i suport familiar en situacions de dificultat d’assistència.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

DIÀSPORA DE L’ACTIVITAT JUBILUS GRUP

[/fusion_title][fusion_text]

Els municipis on impartim els diversos tallers estan repartits en sis comarques: Pla de l’Estany (Cornellà del Terri, Porqueres, Fontcoberta, Palol de Revardit, Camós, Serinyà); el Gironès (Quart, Fornells, Sant Jordi Desvalls, Viladasens, Celrà, Sarrià de Ter); el Baix Empordà (Jafre, Palau Sator, Castell d’Aro i Platja d’Aro); l’Alt Empordà (Bàscara, Llançà); el Maresme (Tordera) i La Selva (Vidreres).
Els tallers que hem engegat aquesta tardor de 2018 són els Tallers de Manteniment de la Memòria; els Tallers d’Estimulació Cognitiva; i la Gimnàstica de Manteniment i la Gimnàstica de rehabilitació/dolça. Aquests tallers giren entorn l’hora, hora i mitja de durada, seguint els criteris tècnics de cada taller i les possibilitats logístiques de cada municipi.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

PERFIL DE L’USUARI

[/fusion_title][fusion_text]

Els usuaris d’aquestes activitats, fent un perfil generalista, són majoritariament dones. Alguns dels usuaris participen en més d’una de les activitats proposades en alguns dels municipis. Això ens enorgulleix; significa que confien en la tasca de Jubilus Grup com a servei de perfil múltiple d’atenció a les persones.
El fet que alguns usuaris repeteixin l’experiència i la seva assistència en més d’un curs proposat per Jubilus Grup, ens demostra que confien en la pràctica de la recepta social, que ens esforcem en aplicar en cadascuna de les nostres activitats. Una tasca que ens prenem seriosament i ens satisfà cada dia més: millorar la vida de les persones des de les vessants possibles, dins la nostra especialitat.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

EL SERVEI RESPIR

[/fusion_title][fusion_text]

El servei Respir és un espai dirigit per diversos professionals (psicòlegs, educadors socials, terapeutes ocupacionals, etc.), que ofereix dinàmiques d’activació física, cognitiva i de socialització. Està enfocat a persones grans, amb necessitats específiques i en graus diversos. És un servei que oferim ininterrompudament, al llarg de l’any. Actualment l’Espai Respir ja funciona a Celrà, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”12895″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]http://www.jubilus.cat/wp-content/uploads/2018/10/sarriaTER.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

USUARIS I ACTIVITATS

[/fusion_title][fusion_text]

Els usuaris totals de les activitats programades per Jubilus Grup actualment ronden els 573. És una xifra que es pot ampliar, a mesura que avancin els cursos.
Les activitats es dissenyen coordinadament amb els serveis d’atenció primària del municipi (de salut i/o de serveis socials) per tal de donar resposta concreta a les necessitats detectades des del mateix municipi. És una tasca important la sincronització d’informació i la direcció dels tallers, fent que l’èxit sigui més a prop. La col·laboració amb els ajuntaments i/o entitats de cada municipi per dur a terme algunes de les activitats que oferim és crucial, i ens esforcem perquè aquesta col·laboració i sintonia d’objectius continuï.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”12905″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]http://www.jubilus.cat/wp-content/uploads/2018/10/memoSARRIA1.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”12901″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]http://www.jubilus.cat/wp-content/uploads/2018/10/FONTCOBERTAGYM.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

En el cas dels Tallers d’Estimulació Pedagògica i Emocional que impartim a Platja d’Aro, es treballa el disseny de l’activitat específicament per a les alumnes dels cursos d’alfabetització i dels neo-lectors de l’Aula d’Adults.

La Gimnàstica de Rehabilitació/dolça està concebuda per a persones grans que poden tenir mobilitat reduïda, i és per això que el curs està dirigit per fisioterapeutes.

El Curs de Gimnàstica de Manteniment, que oferim un o dos dies a la setmana segons el municipi, es dirigeix a persones grans que busquen mantenir l’autonomia física, i igualment són dirigits per fisioterapeutes. En alguns casos, com és el cas de Sarrià de Ter, s’ofereix el curs des de l’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Els Tallers d’Estimulació Cognitiva són dirigits per psicòlegs, i s’orienten a un perfil de persona amb dèficits cognitius lleus-moderats i sempre seguint uns criteris d’inclusió compartits amb els equips mèdics del municipi. Aquests tallers formen part d’un llistat ampli de serveis terapèutics, que oferim des de les Oficines Municipals d’Atenció a les Persones que gestionem en municipis com Celrà i Sarrià de Ter des de fa més de 10 anys.
En d’altres municipis com Sant Julià de Ramis, Llançà i Castell-Platja d’Aro, també els oferim.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Els Tallers de Manteniment de la Memòria estan dissenyats per a persones preservades cognitivament, amb possibles alteracions de memòria associades a l’edat, però sense dèficits cognitius detectats a nivell mèdic. És un taller dirigit també per psicòlegs i actualment és el que té més usuaris: 256. Aquest taller actualment el desenvolupem a 14 municipis repartits en sis comarques: el Girònès, el Pla de l’Estany, l’Alt i el Baix Empordà, el Maresme i la Selva.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”12913″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]http://www.jubilus.cat/wp-content/uploads/2018/10/PSICOGIR.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

SERVEI PSICOGIR

[/fusion_title][fusion_text]

Apostem fort per la proposta que us fem en relació al servei Psicogir. Aquesta experiència de salut neix de l’observança del nostre dia a dia a la consulta amb els nostres pacients: el cos dóna avisos que s’han d’aprendre a interpretar com a senyals que la ment necessita ser atesa. Així, el servei Psicogir ofereix a l’usuari sessions psicològiques i fisioterapèutiques combinades. L’objectiu és donar solució a diverses casuístiques que sovint s’experimenten en el dia a dia, i acumulem a nivell físic i emocional. Psicogir proposa una solució dual, una resposta completa a situacions com problemes musculoesquelètics, afectacions d’origen neurològic, alteracions posturals, dolències d’orígen traumatològic, malalties respiratòries, o desalineacions corporals, per citar-ne algunes.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” size=”1″ content_align=”left” style_type=”default”]

ENS AGRADA LA FEINA QUE FEM

[/fusion_title][fusion_text]

Treballem i treballarem cada dia per millorar la qualitat de vida de les persones, i per mantenir i augmentar la confiança tant de particulars com d’entitats públiques.
En el cas dels ajuntaments any rere any, segueixen confiant en nosaltres per aportar millores a la comunitat. És un orgull formar part de la solució dels problemes dels municipis en la gestió de l’atenció a les persones. Actualment col·laborem amb una vintena d’ajuntaments. Igualment, estem molt satisfetes del nostre equip, que manté i augmenta l’eficiència a cada pas, per oferir-la i compartir-la amb professionalitat, buscant complicitat empàtica amb els nostres usuaris.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]