Un any més arribem al cicle de cloendes dels espais i activitats que gestionem des de Jubilus Grup. Avui dilluns 18 de juny a les 5 de la tarda farem a Can Ponac, a Celrà (Gironès), la cloenda de les activitats de l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones i del Casal de la Gent Gran. Farem tres activitats cognitives, projectarem un vídeo de deu minuts amb imatges dels tallers, entregarem els diplomes als participants i clourem l’acte amb una xocolatada.

D’altra banda, a dos quarts de quatre, l’hora habitual del taller, tancarem temporada del taller de gimnàstica a Fontcoberta (Pla de l’Estany) i a la mateixa hora a Porqueres, municipi també del Pla de l’Estany, farem entrega dels diplomes de fi de curs als participants en el Taller de Manteniment de la Memòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *