Aquest dilluns s’ha fet la presentació de l’Espai Respir, un servei integral a les persones grans i famílies que ofereix l’Ajuntament de Sarrià de Ter i Jubilus i que s’ha inaugurat aquest dilluns al matí al Coro amb vuit famílies. Segons ha explicat durant la presentació del nou servei la gerent de l’entitat Jubilus, Rosa Maria Coromina, en tots aquests anys han atès un total de 237 persones al Coro i ara s’amplia amb aquest nou servei per a la gent gran dependents i les seves famílies. El 17% de la població de Sarrià és major de 65 anys i un 3% del total són més grans de 85 anys i creix el nombre de persones grans dependents. El Servei Respir, que impulsa l’Ajuntament de Sarrià a través de Jubilus, és un servei diürn d’atenció integral per a les persones grans amb dependència i a les seves famílies i té també com objectiu oferir descans al cuidador/a. Hi ha un total de 12 places i s’ofereix els dilluns i dimecres de 2/4 d’10 del matí a 2/4 d’2 del migdia, de gener a desembre a la Sala Gran del Coro. L’equip professional Servei Respir està format per Àgatha Carbonell auxiliar de geriatria i tècnica en integració social; Silvia Puig Psicòleg i Coordinadora; Marta Giner, (Terapeuta Ocupacional); Judith Jacomet(Fisioterapeuta); Marta Colom i Ma Rosa Coromina, coordinadora i Psicòloga.

El Servei Respir és per a persones empadronades al municipi i ofereix atenció a persones adultes grans, pacients amb perdúa memòria, persones grans amb risc d’exclusió social i/o risc entre d’altres . El cost és simbòlic i revertix en els usuaris.
Radio Sarrià de Ter